Amazon Guess The Specs Quiz Answers Revealed, OnePlus 7T Mobile Phones & Oneplus TVs At Stake

1
Amazon-Quiz-Today

The Amazon Prime Day season just concluded with amazing deals for Amazon Prime members, great releases on Prime Video and stunning discounts on Echo products on Amazon Prime Days which fell on July 15th and 16th. Though the Prime Day sale is over, customers can rejoice the launch of the Amazon Freedom Sale up.

When Does the Amazon Great Indian Sale Begin in September 2019?


Amazon Great Indian Festival 2019: The Amazon Great Indian Festival is a festival that awaits every citizen. Its exact date has not been finalised yet. One small thing about the Amazon Indian Festival is that this time you will get a huge amount of discounts on many more products with your smartphone. If we talk about discounts, then this time there will be a good price cut on Xiomi MI A3, OnePlus 7 Pro, and Samsung Galaxy M30. It is not yet known exactly how much discount the Xiomi MI A3, OnePlus 7 Pro, and Samsung Galaxy M30 Exactly will get. The company said that it is going to be the highest discount sale of this year, in which you will get deals and benefits on product exchanges, exchange offers, no cost EMI offers, production plans, air accessories. Amazon says that this time in the Great Indian Festival Sales, you will see such discounts in smartphones that you will never see before.




There are other brand driven quizzes like the Amazon Fittify Quiz, the Amazon Pedigree Biscrok Quiz will are giving customers exciting offers to woo them to participate.

How to Participate in the Amazon Guess The Specs Quiz?

  1. Sign in to the Amazon India app. In case you are not signed in, you will be redirected to the Amazon sign in page.
  2. Click on the banner ‘Amazon Guess The Specs’ Quiz.
  3. Answer all the questions to enter the lucky draw.
  4. You will be notified via e-mail/SMS in case you win the draw.

Amazon Guess The Specs Quiz Answers For Oneplus 7T phones

Q1 – _Hz Refresh Rate
Ans – 90 HZ
Q2 – _____+ ____+_____MP Cameras
Ans – 48 + 16 + 12
Q3 – Up To _____ RAM
Ans – 8GB
Q4 – Qualcomm Snapdragon ______
Ans – 855+SoC

Amazon Guess The Specs Quiz Answers For Oneplus TV

Q1 – The Price Of OnePlus TV Will Be______?
Ans – Rs 1,49,900.
Q2 – The Display On OnePlus TV Is ____
Ans – 4K QLED
Q3 – OnePlus TV Runs On __ OS
Ans – Android 9 Pie TV OS
Q4 – OnePlus TV Remote Has A __ Port
Ans – USB TYPE – C
The declared winners will be chosen and given amazing prizes before October 30th 2019.

Loading...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here